2016-11-26 08:39:03• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Nehéz kérdés elé állítják

Napi horoszkóp november 26-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Skorpió jegyében áll, most a legnagyobb erőssége az öntudata és a kreativitása. Ha lakás átalakítást tervez, valósítsa meg a terveit, mert a végeredmény igazán remek lesz! A bolygók átmeneti problémát jeleznek a családjában, elsősorban a nőnemű rokonokkal kapcsolatban. Szerencsére gyorsan enyhül a feszültség.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Bár kissé kedvetlenül indul a nap, mégis mindennel végezhet, amit elhatározott. Ha viszont a türelmetlenségét parancsolgatásokkal próbálja levezetni, éppen azok nem fognak segíteni, akikre pedig számított.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Fontos, hogy ne kerülgesse a forró kását, hanem tisztán és világosan mondja el, hogy mit szeretne. Sok meghívást kap ma, és nehezen tud választani közülük. Szórakoztató estéje lesz, az ön ízlése szerint való.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ünnepeljen minden percet, élvezze a családja és a barátai társaságát. Ha ön egyedülálló, most óriási esélyei lesznek a pártalálásra. Több pénzt ad ki, mint amennyit kellene, ezzel alaposan felboríthatja a költségvetését.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Bár valaki félrelépésre csábíthatja, nem éri meg hűtlenkedni, már egy kis flörttel is lebukhat a párja előtt… Inkább a meglévő kapcsolatát élénkítse fel, szervezzenek közös programot.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Skorpió jegyében áll. Ilyenkor az ember szívesen kényezteti magát, tegye Ön is azt. Helyezze kényelembe magát, vagy vásároljon magának valami szépet. Főleg a nyugalom lenne a legfontosabb.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Skorpió jegyében áll. Vigyázzon, a heves, meggondolatlan cselekedeteknek baleset lehet a következménye! Ingerlékeny hangulatban van, és problémák adódhatnak otthon, főleg a háztartással kapcsolatban.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Váratlan látogatója érkezhet, talán nem a legjobbkor, de azért ne mutassa ki a bosszúságát… Annál is inkább, mert végül remek hangulatban telik a hirtelen adódott vendégeskedés.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A friss levegő jót tesz Önnek, és lelkesedik, ha mások is önnel tartanak a kirándulásra. Ha ön még egyedülálló, akkor szerelmi téren sokat várhat a mai naptól. Ne utasítsa el senki közeledését, mert kellemesen fog csalódni abban is, aki első pillantásra nem volt szimpatikus.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Nehéz kérdés elé állíthatja egy rokona. A kényszerhelyzeteket ez esetben jobb kerülni, de ha ultimátumot kap, akkor is kérjen inkább egy kis haladékot.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A sok lótás-futás most fárasztani fogja, és a kapkodás nem is hozza meg a várt eredményt. Valószínűleg már túlhajtotta magát, így csökkenteni kellene a terheket, lassítani a tempót. Gondolja át, melyek a legfontosabb tervei, és mi az, ami nem éri meg a fáradtságot.

Halak: II. 19. - III. 20.
A kapcsolatát a párja féltékenysége árnyalja be. Valószínűleg nem teljesen alaptalanok a vádjai, de az biztos, hogy túlreagálja a dolgot. Próbálja meg tisztázni magát!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: